Hap & Stap

Hap & Stap

Voor de late beslissers: je kan nog inschrijven voor Hap & Stap tot en met zaterdag 6 mei!  Dat kan door je inschrijvingsbriefje en het geld binnen te brengen bij Stefan Aerts Noordberm 4 of Danny Reynders Merelstraat 46.  Je kan ook inschrijven door een mailtje te sturen naar kwbheusden@gmail.com waarin je je naam vermeldt en het aantal volwassenen en kinderen die willen deelnemen.  Je stort dan het nodige geld op de (nieuwe) kwb-rekening: BE92 9734 4288 1523. (Betaald = ingeschreven!) Zodra wij de mail ontvangen hebben en je storting kunnen zien, krijg je een bevestigingsmail.

Wat houdt dat nu eigenlijk in?  We hebben een wandeling van iets meer dan 5 km uitgestippeld.  Jullie vertrekken aan ‘t Kuipershof tussen 15.00 en 17.00 uur naar eigen keuze.  Daar krijg je een duidelijke wegbeschrijving (met wetenswaardigheden) en de nodige bonnetjes.  Op onze wandeling zijn 3 tussenstops voorzien.  Aan de eerste stop krijgen jullie een aperitief met enkele hapjes.  Aan de tweede stop is er soep voorzien en aan de derde krijgen jullie het ‘tussengerecht’.

Bij aankomst in ‘t Kuipershof serveren wij jullie de hoofdschotel en het dessert terwijl je kan genieten van live muziek.

Deze wandeling en ‘vijfgangenmenu’ bieden wij jullie aan voor € 20 (volwassenen = +12jaar), voor kinderen tot 12 jaar betalen jullie € 15. Kinderen onder de 5 jaar mogen gratis deelnemen.

Heb je nog vragen? 0478 30 34 12

 

Uiterste inschrijvingsdag = zaterdag 6 mei ’23 !!!